Boerderij Spa zijn kleinschalige Spa’s op unieke plekken.

Boerderij Spa

Boerderij Spa zijn kleinschalige Spa’s op unieke plekken in eigentijds vormgegeven boerderijen. Boerderij Spa is er voor mensen die het heerlijk vinden om een dagje te ontspannen en in een mooie rustieke omgeving kwalitatieve behandelingen te ondergaan die bovendien gezond zijn. Boerderij Spa is ook beleven van bijzondere behandelingen samengesteld met producten uit de natuur en van de boerderij en genieten van regionale en verantwoorde voeding.

Het landschap, de natuur, de buitenlucht, de lichaamsbehandelingen en de gastvrijheid zorgen voor onderdompeling in een wereld van rust en ontspanning.

Een verblijf bij Boerderij Spa betekent compleet worden verzorgd. Deze verzorging komt tot uiting in behandelingen, eten en drinken met als doel zowel lichamelijk als geestelijk heerlijk bijkomen en een dag ontspannen op de boerderij. Om dit op een gezonde manier te kunnen doen inventariseren wij de wensen en de behoefte van het lichaam. Op basis daarvan wordt een programma samengesteld. Dit programma is persoonlijk en zorgt voor een optimale ontspanning, zuivering en voeding van uw lichaam.

Kijk voor meer informatie en onze arrangementen op onze website.

« terug

Locatie:
Boerderij Spa Nutter
Dalweg 4
7638 PB Nutter (Ootmarsum)


Telefoon:
0541-294644

E-mail:
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

Bezoek de website


Foto's