Sprookjesachtig overnachten!

Sprookjescamping de Vechtstreek

Op de Sprookjescamping worden kinderdromen werkelijkheid. Iedere dag is er een compleet animatieprogramma met tal van activiteiten voor kinderen tot 11 jaar. De camping is van 28 maart tot en met 16 september én in de herfstvakantie geopend. U kunt dagelijks gebruik maken van de verschillende voorzieningen zoals de sfeervolle Kasteelkeuken, het subtropische waterspeelparadijs of de buitenwaterspeeltuin. Op de camping vindt u 3 luxe sanitairgebouwen, voorzien van oa. familiedouches, kindersanitair en jacuzzi. 

Over de hele camping zijn ca. 20 speeltuintjes waar de kinderen zich kunnen vermaken. De Sprookjescamping biedt allerlei soorten accommodaties. U kunt bijvoorbeeld een tent huren, een vakantiehuis of een trekkershut. Elke verblijfsplek heeft zijn eigen charme, maar de Sprookjeskota is met niets te vergelijken. Dit prachtige vakantiehuisje naar Fins voorbeeld past namelijk perfect op de Sprookjescamping. Een knus uiterlijk van hout en charmante dakpannen. Een verrassend ruim interieur van 55 m2. En van alle gemakken voorzien, zodat u eigenlijk niet meer naar huis wilt. Uw kinderen kunnen voor de deur op het gras spelen, terwijl u op het terras zit. Op het overdekte terras, zodat zelfs een spatje regen u niet tegenhoudt om van de buitenlucht te genieten.

U komt binnen in de sfeervolle woonkamer met 4 zitplaatsen. Daar bevindt zich ook het keukeneiland, compleet met vaatwasser en magnetron. Vanuit de keuken kunt u naar buiten om te genieten van een overdekt terras waar u heerlijk buiten kunt zitten. De badkamer is voorzien van wastafel, aparte douche en bubbelbad. Het toilet bevindt zich apart van de badkamer. Achter in de kota zitten twee slaapkamers waarvan één met een 2persoonsbed en 1 met 2 aparte bedden, allemaal voorzien van dekbedden en lakenpakketten.

Wilt u het huisje huren voor uw volgende vakantie? Wees er dan snel bij! U kunt er terecht van de lente tot de herfst, maar de kota zit al vroeg in het seizoen vol. Het is een unieke accommodatie waarvan er maar één op heel de Sprookjescamping aanwezig is. Mocht er dit jaar geen plek zijn dan raden we u één van de andere verblijfsaccommodaties aan. Elk met een eigen mate van luxe en comfort en onbeperkt genieten!

« terug

Locatie:
Sprookjescamping de Vechtstreek
Grote Beltenweg 17
7794 RA Rheeze


Telefoon:
0523 - 26 13 69

E-mail:
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

Bezoek de website


Foto's